STEVANOVIĆ POSLE PORAZA: Da nije bilo crvenog kartona, imali bismo još bolji utisak

Fudbaleri Partizana savladali su minimalnim rezultatom 1:0 Napredak na otvaranju nove sezone Superlige.

Jedini gol, bio je onaj Mateuša Saldanje u trećem minutu nadoknade.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, nije bio zadovoljan uprkos trijumfu. Na drugoj strani, oglasio se i njegov kolega Goran Stevanović.

Ovaj poraz boli. Ne samo da smo se branili nego smo kontrolisali tranziciju i posed lopte. Izuzetno sam zadovoljan. Tek je početak prvenstva. Poraz koji daje nadu i pobeda koja te brine, to je glavno iz ove utakmice. Ostaje gorak ukus zbog poraza, ali su svi u klubu zadovoljni igrom. Možda se Partizanu i vratilo za neke od prethodnih utakmica, ali sam siguran da će se i nama vratiti. Fudbal je takav da ti neće ostati dužan, rekao je on.

Potom je dodao:

Imali smo dobru igru pre crvenog kartona. Da nije bilo tog crvenog kartona, mi bismo sada verovatno imali još bolji utisak. Kako se utakmica približavala kraju, imao sam utisak da smo još bolje trčali i bili ofanzivniji. Ostaje žal, ali je dobar utisak, nada za budućnost. I klub i navijači u Kruševcu mogu da očekuju od nas dosta, završio je Stevanović.

Partizan u narednoj rundi gostuje Jedinstvu, a Napredak ide ponovo u Beograd, na megdan Železničaru.

Foto: FK Napredak

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Stojković govorio o očekivanjima od duela sa evropskim šampionom

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje evropskog šampiona Španiju sutra od 20.45, na startu ovogodišnje Lige nacija. Svoja očekivanja pred ovu...

POVEZANE OBJAVE