U OFK Beograd stižu nedavno pojačanje Zvezde i talentovani Ekvadorac

OFK beograd se na ubedljiv način vratio u Superligu trijumfom u Prvoj ligi Srbije prethodne sezone.

Aktivnosti u prelaznom roku jasno pokazuju da ne žele da budu statisti ni u eliti, pošto su u roku od dva dana angažovana dva inostrana pojačanja.

Prvo je stigao levi bek Ebenezer Anan, koji je pozajmljen od strane Crvene zvezde, sa kojom je potpisao ugovor ovog leta.

Prethodne sezonu je bio pozajmljen Novom Pazaru od strane Bolonje, gde se nametnuo crveno-belima, koji su ga kupili od Pazaraca, koji su prethodno iskoristili opciju otkupa.

Anan je prošao kompletne pripreme sa crveno-belima, ali nije uspeo da se nametne Vladanu Milojeviću usled velike konkurencije koja je nastala na njegovoj poziciji, pre svega angažovanjem južnokorejskog reprezentativca Jung Vu Seola.

Klub je ozvaničio i dolazak talentovanog ekvadorskog napadača Mihaela Bermudeza, koji ima 17 godina i bio je kapiten kadetske reprezentacije svoje zemlje.

OFK je angažovao prethodno još neke od igrača koi su bili, duži ili kraći period, u Crvenoj zvezdi – Marka Gobeljića, Edmunda Ada i Aleksandra Kahvića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Filip Stevanović poslat na četvrtu pozajmicu

Srpski fudbaler Filip Stevanović napustio je Partizan 2021. godine za 6,5 miliona evra i otišao u Mančester siti. Do sada...

POVEZANE OBJAVE