Aco Petrović ironično odgovorio Pešiću

Košarkaške reprezentacije Srbije i Brazila spremaju se uveliko za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu i Lilu, a u međuvremenu je došlo do razmirica između selektora.

Svetislav Pešić je, govoreći o značaju formiranja jedinstvene domaće lige, uzgred potkačio i Aca Petrovića, iskusnog hrvatskog stručnjaka koji se vratio na klupu Brazila.

Moramo da pravimo novu srpsku košarku, sa novim planovima i idejama, prioritetima. Prvo i osnovno što treba da se uradi je da osnujemo profesionalnu košarkašku ligu. To što dolazi od Sagadina i Ace Petrovića, da oni smatraju… To su dobri treneri bili, obojicu ih vrlo cenim, ali nemojte vi nas da učite šta mi treba da radimo. Vi završavajte vaše poslove, ABA liga je prevaziđena, ona je donela svima po malo, ali mi više nemamo interesa da igramo, i mi biramo da igramo i stvaramo našu srpsku ligu, rekao je Pešić.

Petrović mu je odgovorio putem Tvitera u ironičnom tonu.

A ja stvarno mislio, da živimo u demokratskim vremenima, pa da mogu dati svoje viđenje regionalne košarke! U kakvoj sam zabludi bio, napisao je Petrović.

Pre nego što se vratio na klupu reprezentacije Brazila, Petrović je privremeno obavljao funckiju selektora Hrvatske, sa kojom je svojevremeno učestvovao na Igrama u Rio de Žaneiru, kada je u četvrtfinalu tesno poražen od Srbije

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kenan o Zvezdinom timu: Radujem se što neću igrati protiv Teodosića!

Ajzea Kenan je jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde ovog leta. Američki šuter je stigao iz Olimpijakosa i jedva...

POVEZANE OBJAVE