Jović se vratio u reprezentaciju!

Nikola Jović se vratio u reprezentaciju nakon sanacije povrede skočnog zgloba, zbog koje je u jednom trenutnku delovalo da je ozbiljnija.

Iako nije mogao da trenira kako je želeo tokom priprema i nije odigrao nijednu utakmicu do sada, našao se i u sastavu za večerašnji duel sa Japanom.

On je prvobitno sve zabrinuo kada se na aerodromu pojavio sa ortopedskom čizmom na nozi, ali je istakao da se ne radi o ozbiljnom problemu.

Međutim, u jednom trenutku stigle su informacije da je reč o prelomu, ali je izgleda konačno sve završeno dobro, pa se Jović pridružio reprezentativnim saigračima i normalno trenirao.

Sada sam mnogo bolje. Sve je okej. Sada treniram normalno, otkrio je za “Meridian sport” Jović, pa dodao:

Jednostavno, u tom trenutku nisam bio spreman da idem. Sad sam sve spremniji, nadam se da ću uspeti da ih stignem. Naravno da mi je bilo teško da gledam ekipu, da izgubi takve dve utakmice, ali dobro. Sve to mi je i falilo. Nisam bio sa ekipom, što je veliki problem. Probaću da nadoknadim to koliko mogu i nadam se da ću uspeti da budem u 12, rekao je Jović.

Jović je prošle godine bio jedan od najboljih košarkaša naše reprezentacije na putu do srebrne medalje na Svetskom prvenstvu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan ostaje bez već viđenog pojačanja?!

Iako je delovalo da je samo pitanje trenutka, Partizan bi mogao da ostane bez pojačanja u vidu Lazara Romanića....

POVEZANE OBJAVE