ODMENIO GLAZERA: Poruka Ilića posle prvog meča na golu crveno-belih

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom protiv Jedinstva sa Uba 4:0 otvorili su novu sezonu u Superligi Srbije.

Susret su obeležili golovi Šerifa Endiajea i Kataija, kao i rekord Bruna Duartea.

Među debitantima na ovom meču, našao se i Marko Ilić, novi čuvar mreže crveno-belih.

Neverovatan je osećaj stati na gol i osetiti atmosferu koju prave Zvezdini navijači. Još uvek sam pod utiskom, i presrećan sam što sam imao tu čast da osetim to. Atmosfera je bila fenomenalna i hvala svim navijačima koji su došli na stadion i podržali nas. Pozivam ih da to rade u što većem broju, jer sada na delu vidim koliko nam znači njihova pesma i podrška. Nadam se da će ih protiv Mladosti sledeće subote biti još više. Samo da nastavimo u ovom ritmu. Bili smo sjajni protiv Jedinstva i nadam se da ćemo tako nastaviti. Poenta je da budemo konstantno dobri i verujem da to možemo. Upoznao sam se sa načinom rada ekipe i zaista mislim da smo sjajni. Što se mene tiče, želim da ostanem dosledan i posvećen, te da još više radim na sebi i doprinesem ekipi koliko god mogu. Naravno, voleo bih da to bude dupla kruna, rekao je on za klupski sajt.

Zvezda je i u narednom kolu domaćin, kada na stadion “Rajko Mitić” stiže Mladost iz Lučana. Omri Glazer je povređen, a tokom leta se govorilo o njegovom transferu u Strazbur.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kvinsi Miler ima novi klub

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler novi je košarkaš filipinskog San Migel Birmena. On u ovaj klub prelazi iz...

POVEZANE OBJAVE