Stanojević pred Dinamo: Sutra je prvo poluvreme, znam sastav tima već 7 dana

Fudbaleri Partizana su posle 6 godina ponovo u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Rival crno-belima će biti Dinamo Kijev, a tim povodom konferenciju za štampu je održao Aleksandar Stanojević trener crno-belih.

Retko dobijate priliku da igrate kvalifikacije za Ligu šampiona. Sutra igramo protiv velikog kluba i tima, ali imamo želju da napravimo nešto. Ulazimo u ovaj meč sa velikom motivacijom, rekao je Stanojević na otvaranju konferencije.

Partizan u 1.kolu Superlige je odigrao meč sa Napretkom i došao je do pobede u 90. minutu. Stanojević ističe da će ovo biti drugačiji meč.

Ovo će biti sasvim drugačija utakmica, drugačijeg profila. To ne može da se poradi. Nismo se mnogo bavili analizom susreta sa Napretkom, više smo se bavili Dinamom. Pokušaćemo da se prebacimo na drugi ritam utakmice. Važno nam je da ostanemo u aktivnom rezultatu za Beograd.

Za sastav tima nema dilemu.

Nemam nikakvih dilema što se tiče sastava. Juče smo ga odredili. Izlazimo na teren sa jasnom slikom šta želimo.

Dinamo Kijev je skeniran do detalja.

Oni su fizički dominantna ekipa, prilično brza i direktna. Tehnički su kvalitetni. Videli smo stvari koje nas zanimaju. Imaju i određenih mana, ali to ćemo da pričamo sa igračima. Očekuje nas intenzivna utakmica. Dinamo sa mnogo igrača ulazi u protivnički šesnesterac.

Zahid je povređen, Nikolić neće igrati.

Ne znam za koliko će biti spreman. Ali na njega ozbiljno računamo. Samo Nikolić ima kartone.

U gostima bi remi bio povoljan rezultat.

Aktivan je svaki rezultat koji možete da vratite na vašem stadionu. Videćemo kada se utakmica završi. Tada bez obzira na rezultat osetite da li možete da prođete ili ne. Sutra je na programu samo jedno poluvreme, završio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE