STEVANOVIĆ PRED OI: Biće uspona i padova, da obradujemo naciju

Vaterpolisti Srbije završili su sa pripremama za Olimpijske igre.

Delfini su igrali na turniru u Šapcu i sparingovali sa Crnogorcima. Selektor Stevanović, odabrao je 13 igrača za ovo takmičenje.

Od čega, čak sedmoricu debitanata.

S obzirom kako su momci trenirali sve vreme i voljnim momentom koji ih je krasio, ne sumnjam da će dati više od svog maksimuma na Olimpijskim igrama. Biće uspona i padova kao i na svakim, ali sam siguran da ćemo zajedništvom, atmosferom kojom smo stvorili, minulim mukotrpnim radom, na kraju snagom i kvalitetom koji posedujemo, još jednom obradovati naciju, rekao je selektor, prenosi Sportklub.

Naš tim je dvostruki uzastopni olimpijski šampion. Ali više nema kontinuitet osvajanja medalja kao ranije. Najveći uspeh od Tokija 2021. nam je polufinale SP prošle godine u Fukuoki.

Posebno je govorio o povratku Nikole Dedovića i Miloša Ćuka.

Mogu da budem prezadovoljan radom svih igrača, svi su davali maksimum od početka priprema i prvi put za neko takmičenje sam imao borbu za četiri mesta u timu, zaključio je Stevanović.

Srbija je u grupi sa domaćinom Francuskom, Australijom, Španijom, Japanom i Mađarskom. U drugoj grupi su Hrvatska, Italija, Rumunija, Grčka, SAD i Crna Gora. Po četiri najbolja tima idu u četvrtfinale.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat spisak Zvezde za Ligu šampiona: Nema štoperskog dvojca

UEFA je objavila spiskove licenciranih igrača svih timova koji će se takmičiti u Ligi šampiona. Rok za licenciranje bio...

POVEZANE OBJAVE