ŽREB ZA VOJVODINU I RADNIČKI: Novosađani imaju dva puta, Kragujevčani prvo protiv Crnogoraca

Fudbaleri Vojvodine protiv Ajaksa počinju kvalifikacije u drugom kolu za Ligu Evrope.

Biće nosioci u žrebu trećeg kola, ako izbace četvorostrukog prvaka Evrope.

Uz nešto lakše rivale u toj rundi. UEFA je odredila podgrupe i rivali su joj slični mogući kao i Partizanu, ako crno-beli izgube dvomeč kvalifikacija za Ligu šampiona od kijevskog Dinama. Sve u okviru “staze pratilaca”.

Ako izgubi od Ajaksa, Voša će biti nepovlašćena u trećoj rundi žreba za Ligu konferencija. Smeštena je u Podgrupu 3 staze pratilaca.

Mogući rivali su pobednici duela: Kluž (Rumunija) – Neman Grodno (Belorusija), Žalgiris (Litvanija) – Pafos (Kipar), AEK Atina – Inter Eskalades (Andora) i Maribor (Slovenija) – Univerzitatea (Rumunija). S tim da se Dnjipro 1 povlači izvesno iz takmičenja, pa veorvatno automatski ide dalje Puškaš akademija iz Mađarske.

Kragujevački Radnički u kvalifikacijama za ovo takmičenje počinje od drugog kola i dvomeča sa Mornarom iz Bara. Ako prođe, biće nenosilac. I igrati protiv pobednika mečeva Bašakšehir (Turska) – La Florita (San Marino), Makabi Haifa (Izrael) – Sabah (Azerbejdžan), Hapoel Ber Ševa (Izrael) – Černo More (Bugarska), Milsami (Moldavija) – Astana (Kazahstan) i Pakš (Mađarska) – AEK Larnaka (Kipar)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borac poražen u još jednom pripremnom meču sa ABA ligašem

Košarkaši Borca iz Čačka odigrali su treći pripremni meč pred početak ABA lige. Posle pobede nad Jenisejem i poraza...

POVEZANE OBJAVE