STANOJEVIĆ POSLE DEBAKLA: Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona

Fudbaleri Partizana ubedljivo su poraženi 6:2 protiv Dinamo Kijeva u prvom duelu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli su poveli iz penala Mateuša Saldanje. On je dao i drugi gol, ali su odbrambeni propusti doveli do visokog minusa pred revanš.

Nakon duela oglasio se trener Aleksandar Stanojević.

Primili smo golove dosta naivno i lako. Ovo je bila druga brzina Dinamo Kijeva. Ja im čestitam na tome. Pokazali su nam koliko su ispred nas u brzini i igri. Svim elementima fudbalske igre. Nama ostaje da probamo da popravimo neke stvari. Da probamo dopunimo selekciju i nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona. Daleko, kratko je analizirao duel.

Partizan u drugom kolu Superlige pred revanš sa Dinamom, gostuje Jedinstvu na Ubu. Revanš Partizana i Dinama igraće se za sedam dana u Humskoj.

Crno-beli su ovim porazom bliži da nastave kvalifikacije u Ligi Evrope protiv poraženog iz dvomeča Lugano – Fenerbahče. U prvom meču, Švajcarci uprkos porazu imaju aktivan rezultat pred put u Tursku 4:3 za ekipu Žozea Murinja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MOĆNI I POSLE KOPA AMERIKA: Atletiko pogodio sa napadačem, Gaučosi razbili Čileance! (VIDEO)

Fudbaleri Argentine, učvrstili su prvo mesto na tabeli kvalifikacija za SP 2026. godine. Osvajač Kopa Amerika, bez problema je slavio...

POVEZANE OBJAVE