NEVEROVATNE SCENE PRVOG TAKMIČARSKOG DANA OI: Utakmica nastavljena nakon dva sata – Argentina ostala bez boda nakon VAR provere! (VIDEO)

Iako će zvanično otvaranje tek uslediti, danas su započeta fudbalska i ragbi takmićenja na Olimpijskim igrama. I to na kakav način.

Utakmica između Argentine i Maroka prvobitno je završena rezultatom 2-2, ili se bar tako mislilo.

Nakon što je sudija produžio utakmicu za neverovatnih 15 minuta pri vođstvu Maroka 2-1, Argentinci su postigli gol nakon što je i taj period istekao.

Marokanci su tražili ofsajd poziciju, ali nije bilo reakcija sudije niti iz VAR sobe. Tada su nezadovoljni navijači afričke selekcije, četvrte na svetu na Mundijalu u Kataru, utrčali na teren, kada su ga argentinski fudbaleri, uplašeni za bezbednost, napustili.

Ipak, kraj utakmice nije bio sviran, iako su igrači Maroka već bili na travi i tugovali zbog ispuštene pobede.

Tada je utakmica zvanično suspendovana, ali je bio neizvestan nastavak jer je ionako trajala više od predviđene velike nadoknade vremena.

Igrači su se na terenu pojavili nakon sat i po vremena i počeli sa zagrevanjem, a za to vreme sudije su shvatile da je izjednačujući gol Medina postigao iz ofsajd pozicije, pa je ipak poništen nakon dva sata.

Neverovatan početak Igara u duelu olimpijskih selekcija fudbalskog šampiona i četvrtoplasirane selekcije sveta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VIP MONEYBACK: Igra bez rizika tokom cijele nedelje!

Dosta ti je stresa, nervoze i igre koja se ne isplati? Našli smo pravu stvar za tebe. Bez faktora...

POVEZANE OBJAVE