Aleksa Avramović se oprostio od Partizana!

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović posle tri godine napušta Partizan.

On je dogovorio sve oko odlaska u CSKA iz Moskve. Još uvek posao nije ozvaničen, ali potvrdu je dao sam Avramović koji se preko svog instagram naloga oprostio od Partizana.

– Dragi Partizanovci, bila je velika čast i zadovoljstvo boriti se za crno bele boje. Nakon tri godine uspona i padova mogu reći da je ovo bio prelep period za mene i da ga ne bih menjao. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci tokom ovih godina a posebno deci zbog kojih i radimo sve što radimo. Borio sam se da dam svoj maksimum za sve vas i pokušam da opravdam vaša očekivanja! Proživeo sam neke od najlepših momenata u karijeri igrajući za Partizan i uvek ću ih se rado sećati. Hvala svim ljudima iz kluba, ljudima iz organizacije, prijateljima kluba, lekarima, fizioterapeutima i trenerima koji su bili uz mene i pomogli mi na mom košarkaškom i životnom putu. Željko, Bogdane, Aco, Vlade i Iski hvala na znanju i strpljenju. Hvala mojoj porodici, supruzi, prijateljima, kumovima, komšijama i saigračima koji su bezuslovno bili moja najveća podrška. Do sledećeg viđenja, Aleksa, stoji u objavi srpskog košarkaša.

Za tri godine u crno-belom dresu, Avramović je osvojio jednu ABA ligu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE