BANDOVIĆ POSLE MINIMALNOG PORAZA: Mogli smo dati gol

Fudbaleri Vojvodine izgubili su juče od Ajaksa sa 1:0 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Četvrotostruki prvak Evrope je imao više udaraca u gol i posed lopte. Van Den Bumen je Kopljanicima doneo prednost pred put u Srbiju.

Novosađani će žaliti za stativom Alekse Vukanovića kada je bio 1 na 1 sa golmanom. Nakon meča, utiske je sumirao trener Božidar Bandović.

Želim da čestitam svojim igračima na odigranoj utakmici protiv velike ekipe kakva je Ajaks. Dobro smo otvorili meč, presirali smo visoko, ukrali neko liko lopti, ali smo posle imali problema sa bočnim loptama, utrčavanjima u prostor. U drugom smo bolje stajali, pratili smo inzenzitet, jer u našem prvenstvu nije takav kao u Evropi. Mogli smo dati i gol, ostaje žal za remijem. Ali, zadovoljan sam igrom i požrtvovanjem, dali su sve od sebe. Odigrali smo dobru utakmicu- Hvala našim navijačima što su došli da nas podrže. Ovakva igra protiv Ajaksa, nismo podlegli, pokazali smo pravo lice, ali ovo je samo prva utakmica. Spremićemo se za revanš i pokušati da pobedimo. U drugom delu smo većinu dobro stajali, nismo imali problema, iako je Ajaks pirlično jak, posebno po bokovima. Kada igrate protiv velikog Ajaksa, morate se i povući. jer je to kvalitetan tim i ima te kretnje i opasni su u tim situacijama. Intenzitet je bio dobar i ne možemo da igramo bez niskog bloka protiv Ajaksa, rekao je on.

Pre revanša zakazanog za 1. avgust, Vojvodina u nedelju dočekuje Novi Pazar. Govorilo se da će meč sa Ajaksom potom, biti igran u Bačkoj Topoli.

Foto: UEFA/ FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan sprema novi spektakl na otvorenom! (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan sprema novi spektakl na otvorenom. Posle prošlogodišnje utakmice na stadionu Tašmajdan, sada se sprema turnir na Kalemegdanu. Partizan...

POVEZANE OBJAVE