Milson promovisan: Večiti derbi je poseban

Crvena zvezda promovisala je deseto pojačanje u ovom prelaznom roku Felisija Milsona, dosadašnjeg igrača Makabija iz Tel Aviva.

Za sada imam utisak da je sve kako treba, lepo sam dočekan. Uzbuđen sam i jedva čekam da sve počne. Dobio sam dosta poruka od Zvezdinih navijača. Zaista mi se sviđa stadion. Najvažnije mi je da pomognem timu, ali uvek sam srećan kada na terenu mogu da driblam i igram jedan na jedan, to me ispunjava. Radiću kako bih pomogao ekipi što više mogu. Gledao sam dosta Zvezdinih utakmica, ali je večiti derbi poseban, rekao je novi igrač Zvezde ovom prilikom.

Sportski direktor Mitar Mrkela takođe je govorio o novom pojačanju.

Veoma sam zadovoljan. Pratili smo ga dugo, čitavu prošlu sezonu. Odigrao je na visokom nivou, postigao sedam golova i zabeležio 13 asistencija. Bio je jedan od najboljih igrača, kako Makabija, tako i izraelske lige. To je fudbaler kog smo tražili, profil fudbalera koji će mnogo značiti našoj ekipi. Verujem da će se u Crvenoj zvezdi dobro snaći i odigrati i bolje od onoga što je prikazao u Makabiju. Tražili smo brzog igrača, fudbalera koji može da napadne prostor, Milson je takav igrač. Snalazi se dobro i na malom prostoru, a ima odličnu brzinu koja će doprineti “ubojitosti” našeg tima, naveo je Mrkela kvalitete Felisija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE