Stanojević pred duel sa Jedinstvom naglasio potrebu za pojačanjima

Fudbaleri Partizana gostuju Jedinstvu sa Uba sutra od 20 časova u sklopu drugog kola Superlige.

Utakmica dolazi u nezgodnom momentu, nakon ubedjivog poraza od kijevskog Dinama.

Dolazi nam utakmica domaćeg prvenstva posle teškog poraza. Čuli smo da su ulaznice za utakmicu rasprodate, to je lepa vest. Drago mi je jer je Ub zdrava sportska sredina. Očekuje nas poslednji trening i potpuno spremni dočekujemo utakmicu, rekao je trener Partizana, pa analizirao rivala.

Jedinstvo je dovelo dosta novih igrača. Ne odustaju od svog stila igre, gledali smo ih protiv Zvezde i u pripremnom periodu… Žele da igraju, mlada su ekipa i smatram da će tek da nadođu. Otišao im je najbolji igrač, ali su doveli dosta dobrih stranaca. Imaju dobru ekipu za naše uslove. Organizovani su, žele da igraju i imaju moje puno poštovanje, izjavio je Stanojević.

Trener Ubljana je Ivan Radovanović, koji je svojevremeno napustio Partizan a da nije debitovao za prvi tim, a zatim karijeru izgradio u Italiji. On je međutim u sastavu i kao igrač.

Ne bih ulazio u te stvari. Radovanović je mlad stručnjak koji je dosta godina proveo u Italiji. Za poštovanje je kada neko provede toliko godina u italijanskom fudbalu, igra na tom nivou i radi sa kvalitetnim trenerima. Drago mi je da je jedan mladi trener iz Italije stigao i pokušava da se ovde nametne, rekao je Stanojević

Igre crno-belih do sada nisu bile na zadovoljavajućem nivou.

Nismo nametnuli stil u prve dve utakmice, ali ni tokom priprema. Pričao sam o problemima koje smo imali. Nismo uspeli dase nađemo, nismo još blizu onjoga što želim i što možemo. Još nisu svi igrači spremni s obzirom na to da dosta njih nije prošlo pripreme zbog povreda ili drugih razloga. U hodu se uigravamo i pokušavamo da implementiramo neke stvari. Nadam se da će biti nekih osveženja i čekamo trenutak da sve bude onako kako ja želim. Trenutno smo daleko od onoga što želim, iskren je trener Partizana, koji objašnjava takvo viđenje:

Evidentno je da nismo napravili nijedan korak napred. Nastavili smo u istom ritmu i kako stoje stvati nemamo ni pedalj napretka. Više me brine faza napada od odbrane koju je lakše napraviti. Pokazali smo da smo totalno bezopasni i da se slabo krećemo u napadu. Imali smo malo ulazaka u protivnički šesnaesterac u svim pripremnim utakmicama osim Napretka protiv kojeg smo bili dominantni, ali poet nismo bili opasni, ističe Stanjević, koji je potvrdio da je potrebno još pojačanja.

Ovoj ekipi je neophodno osveženje u igračkom kadru koje smo targetirali od početka priprema. Adaptacija na moj rad takođe traje duže nego što je očekivano iako imam veliko iskustvo, locirao je probleme Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borac poražen u još jednom pripremnom meču sa ABA ligašem

Košarkaši Borca iz Čačka odigrali su treći pripremni meč pred početak ABA lige. Posle pobede nad Jenisejem i poraza...

POVEZANE OBJAVE