IZ LUBLINA NA UB: Poker Partizana protiv novog prvoligaša (VIDEO)

Nakon ubedljivog poraza u kvalifikacijama za Ligu šampiona od kijevskog Dinama, fudbaleri Partizana pobedili su Jedinstvo na Ubu u 2. kolu Superlige sa 4:0. Odličnom igrom su stigli do tri boda, a Ubljani još jednom primili četiri gola, posle onih na Marakani prošle nedelje.

Meč na Ubu počeo je burno. Već u trećem minutu je Partizan dobio penal. Realizovao ga je Bibras Natho.

Crno beli su od tada bili aktivniji i dvaput je pokušao Đorđe Jovanović. Peres je zapretio golu Aleksandra Jovanovića u 22. minutu.

Đorđe Jovanović je potom asistirao Trifunoviću u 28. minutu za 2:0 crno-belih. Minut ranije je povratnik u redove crno-belih i sam mogao do gola u izglednoj prilici.

Ređale su se prilike pred golom Jedinstva, a jednu od njih propustio i novajlija Jurčević. Sa ta dva gola Partizan je otišao na odmor.

Partizan je poveo sa 3:0 nedugo po početku drugog poluvremena. Đorđe Jovanović je naplatio prethodne promašaje. Nastavio je Partizan goleadu, a Jovanović upisao svoj drugi pogodak u 65. minutu.

Gol Zubairua iz 75. minuta je poništen zbog ofsajda. Dva minuta kasnije je Peres pogodio prečku za Ubljane.

Partizan u narednom kolu dočekuje Železničar. Pre toga ih u Humskoj čeka i revanš protiv Dinama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE