KOGA BODRIMO DRUGOG DANA OI: Na teren izlaze vaterpolisti, gledamo košarkaše i košarkašice

Za nama je prvi dan Olimpijskih igara.

Od srpskih predstavnika, Damir Mikec izborio je finale takmičenje vazdušni pištolj. Novak Đoković, izborio je durgu rundu teniskor turnira. Veslačica Jovana Arsić boriće se za medalje. Bokserka Sara Ćirković i džudistkinja Milica Nikolić ostali su bez prilike za medalju. Kao i štafeta 4×100 slobodno u plivanju.

Sutra je pažnja na kolektivnim sportovima.

Prvo će na tatami naši džudisti u kategoriji do 66 kilograma. Naš muški dubl skul Mačković – Pimenov će kroz repasaž tražiti šansu za polufinale od 10:20. Na borilišta izlaze i strelci u kvalifikacijama vazdušna puška na 10 metara, a gledamo i Damira Mikeca u borbi za prvu medalju od 9:30.

Na teren će i plivači u kvalifikacijama na 200 metara slodobno. Od vodenih sportova, vaterpolisti igraju protiv Japana od 12:05. Na teren će i teniser Dušan Lajović protiv Nemca Maksimilijana Marterera.

U popodnevnim satima, košarkaši od 17:15 igraju protiv SAD-a meč prvog kola. U slično vreme, odbojkaši od 17 sati počinju duel sa domaćinom Francuskom, i aktuelnim olimpijskim prvakom. Program za Srbiju će zatvoriti košarkašice koje od 21 sat igraju sa Portorikom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE