MILOJEVIĆ POSLE BODA: Prvo poluvreme nije dostojno kluba!

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na svom stadionu 2:2 protiv lučanske Mladosti u 2. kolu Superlige Srbije.

Nakon prvog poluvremena, imali su dva gola minusa. Uspeli da iščupaju bod zahvaljujući golu i asistenciji Bruna Duartea.

Utiske posle duela, sumirao je trener Vladan Milojević:

Vi kad hoćete, obično to onda neće. Prvo poluvreme ne bih komentarisao, rekao sam da je moja najveća odgovornost, ja sam birao ekipu i spremao, očigledno je da nešto nismo uradili kako treba, odnosno ja. Idemo dalje, drugo je kolo. U svakom slučaju moramo malo da se zapitamo, ne sviđa mi se odnos pojedinih igrača. Naše Delije će nam reći čuvenu parolu “da kao lav se boriš“ i to je neka parola koju imamo. Ne znam šta su moji igrači mislili, ali sada nije ni bitno, to su neke stvari za svlačionicu. Ponavljam, idemo dalje vredno da treniramo, radimo i ispravimo sve ovo u idućem kolu. Znam da će oni uvek da daju podršku i svaka čast navijačima. Generalno imamo dosta novih igrača i fudbalera od prošle godine, igrati za Crvenu zvezdu je stvarno strast i morate da date sve od sebe. Ne možete da im kažete ništa za drugo poluvreme, ali ovo prvo nije dostojno kluba, ne možete da igrate tako. Za celokupno vreme provedeno u Zvezdi, ne znam da li smo odigrali ovakvu utakmicu, bezvoljnu i bezidejnu, bez rizika. Napravićemo jednu dobru analizu i nastaviti dalje, rekao je on.

Zvezda naredni meč igra protiv Tekstilca iz Odžaka u gostima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE