NAPETO NA MARAKANI: Zvezda bila na rubu poraza, Duarte čuva svetski rekord crveno-belih! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 2:2 protiv lučanske Mladosti na svom stadionu u drugom kolu Superlige Srbije. Imali su dva gola zaostatka i u finišu stigli do boda. Zahvaljujući novajliji Brunu Duarteu. Tako su nastavili da podebljavaju svetski rekord nepobedivosti u prvenstvu na domaćem terenu na 135 mečeva, 14 više od Reala iz Madrida.

Crveno-beli su pokušali preko Ilića prvo koji je bio neprecizan. Udarac Dalsija iz 13. minuta odbranio je Stamenković. Lučanci su u 20. minutu dali gol preko Ibrahime Endiajea, koji je priznat posle gledanja VAR snimka.

Deset minuta kasnije je Katai šutirao pravo u golmana Lučanaca. Od 38. minuta su crveno-beli bili u još težoj pozociji jer je prednost gostiju duplirao Nikola Ćirković.

Zvezda je sa minusom od ta dva gola otišla na odmor, pruživši bledu partiju u prvih 45. minuta. Ni u prvih 10 minuta drugog dela nisu uspeli crveno-beli da stvore konkretnu priliku. Varjačić i Ćirić propustili šansu za 3:0. Duarte je u 61. minutu imao priliku, ali brani Stamenković. Mladost je posle ostala sa igračem manje kada je isključen Ljubomirac.

Zvezda je od tada kidisala na gol Stamenkovića stvarajući prilike. Tek u 85. minutu su crveno-beli prepolovili prednost Lučanaca novim pogotkom Bruna Duartea. Koji je iskoristio ubacivanje Jovanovića.

Ekipa Vladana Milojevića je izjednačila u prvim minutima nadoknade. Sada je Duarte bio asistent za Šerifa Endiajea koji je postavio konačan rezultat.

Naredni prvenstveni rival crveno-belih je na gostovanju ekipi Tekstilca u Odžacima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE