NOVAK NAKON POBEDE O RAFI: Nismo igrali dugo… Ne igra više vrhunski tenis, ali ga ne igram ni ja

Novak Đoković je na veoma ubedljiv način i rutinski ostvario plasman u drugo kolo Olimpijskih igara u Parizu.

On je savladao dubl igrača Metju Ebdena, koji je upao u žreb zbog otkaza, što se Novaku nije svidelo.

Žao mi je zbog Ebdena, on ne igra singl. Ne razumem ta pravila da, kada neko otkaže, oni zovu dubl igrača da popuni singl, a toliko igrača sanja da nastupi na Igrama. To je neprimereno i za turnir i za gledaoce, jer to nije taj nivo govoreći u kontekstu konkurencije, nezadovoljstvo je izrazio srpski teniser.

Zatim je prešao na sam meč.

Što se mene tiče, bio je ovo odličan početak i priprema za sledeće kolo, koje će verovatno biti protiv Nadala, rekao je Novak, pa se osvrnuo na potencijalni susret sa najvećim rivalom.

Nismo igrali dugo, nekoliko godina. Mislim da je poslednji put bio ovde, na Rolan Garosu 2022. godine. Imali smo epske, spektakularne mečeve na ovom terenu. Dugo ne igra vrhunski tenis, ali ne igram ni ja. Mislim da će meč privući pažnju publike zbog našeg rivalstva, analizirao je mogući meč Đoković.

Na kraju je prokomentarisao i atmosferu na tribinama, koja se razlikuje od one na Rolan Garosu, iako se igra na istim terenima.

Dosta boja na tribinama, puno zastava koji su došli iz svojih država. Drugačija je publika u odnosu na one koji su dolazili na Rolan Garos. Sreća je što sam igrao na Centralnom terenu, jer pada kiša, zaključio je Đoković, uz nadu da će se radovati i pobedi u drugom kolu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borac poražen u još jednom pripremnom meču sa ABA ligašem

Košarkaši Borca iz Čačka odigrali su treći pripremni meč pred početak ABA lige. Posle pobede nad Jenisejem i poraza...

POVEZANE OBJAVE