Vojvodina vratila nekadašnjeg kapitena!

Vojvodina ove godina ima ozbiljne ambicije, au prilog tome je povratak nekadašnjeg kapitena Slobodana Medojevića 

On je potpisao ugovor na dve godine, a u Vojvodinu je stigao na svoju ličnu veliku želju, iz redova kiparskog AEL Limasola.

Medojević (33) rođen je u Novom Sadu 20. oktobra 1990. godine, prošao je sve mlađe kategorije Vojvodine, a za prvi tim debitovao je u proleće 2007. godine u pobedi nad ekipom Mladosti iz Apatina.

U godinama koje su dolazile, Medojević je postao jedan od najvažnijih igrača „stare dame“, te je do svog odlaska odigrao 80 utakmica, uz šest golova i sedam asistencija.

Medojević je Vošu napustio u zimu 2012. godine kada je prešao u nemački Volfsburg, čiji je dres nosio dve i po sezone, a potom je prešao u Ajntraht iz Frankfurta. U ovom klubu ostao je najduže, do januara 2018. kada je obukao dres Darmštata, svog trećeg i poslednjeg nemačkog kluba.

U finišu letnjeg prelaznog roka 2019. godine prešao je u AEL Limasol, za koji je nastupao punih pet godina.

Medojević je posle 125 utakmica za kiparski klub odlučio da se vrati u svoju Vojvodinu i pomogne joj u ostvarenju zajedničkih ciljeva na domaćoj i međunarodnoj sceni.

On je osmo pojačanje Vojvodine ovog leta, pošto su do sada došli – Mihai Butean, Marko Poletanović, Marko Veličković, Lukas Baros, Kolins Sičenje, Jusuf Bamidele i Lazar Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEKAD VELIKI POTENCIJAL: Bivši igrač Partizana u drugoj ligi Belgije

Nekadašnji fudbaler Partizana Filip Stevanović postao je novi član ekipe Lomela koji se takmiči u belgijskoj drugoj ligi. Filip je...

POVEZANE OBJAVE