BORBA ZA 1/4 FINALE: Datum već određen, Đoković saznao novog rivala u Parizu

Nakon trijumfa protiv Rafaela Nadala,Novak Đoković doznao je ko mu je sledeći protivnik na Olimpijskim igrama. To će biti nemački igrač Dominik Kepfer, koji je sa 2:1 pobedio Italijana Matea Arnaldija.

Po setovima 3:6, 6:2, 6:1

Italijan je bolje počeo meč. Poveo je sa 3:0. Da bi se Nemac vratio na 3:3. Potom Arnaldi napravio još jedan brejk za 5:3. Kasnije bio siguran na svoj servis za 1:0 u setovima italijanski igrač.

Kepfer je bolje počeo drugi set i već u drugom gemu napravio brejk i poveo 3:0. Na isti način kao Arnaldi u prvom delu igre. Bio je sigurniji od rivala i nije dozvolio pad u igri, već je novim brejkom izjednačio na 1:1.

Prvi je u odlučujućem setu zapretio Arnaldi sa dve brejk lopte, koje je spasao Nemac. Kasnije je kaznio to i odlepio se na 3:0. Novim brejkom je prednost uvećao na 5:0. Potom vrlo brzo zakazao meč sa prvim nosiocem turnira Novakom Đokovićem.

Taj duel je na programu u sredu a satnica će naknadno biti poznata. Đoković i Nemac su igrali jednom, kada je 2020. naš igrač slavio na mastersu u Rimu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE