NIŠTA OD PREMIJER LIGE: ‘Otpisani’ Kijeza karijeru nastavlja na potpuno neočekivanoj lokaciji

Uoči nove sezone turskog prvenstva mnogi Fenerbahče i Galatasaraj smatraju favoritima, ali njihov gradski rival Bešiktaš pravi sjajnu ekipu. Novi član ovog kluba mogao bi postati i Federiko Kijeza.

Italijanski reprezentativac “precrtan” je u Juventusu. Novopečeni trener ‘Stare dame’ Tiago Mota poručio je 26-godišnjem ofanzivcu da krene u potragu za novim klubom.

Kijeza se odmah počeo povezivati s klubovima iz engleske Premijer lige, ali na kraju bi brzonogi ofanzivac mogao završiti tamo gde se najmanje nadao.

Sin legendarnog Enrica Kijeze mogao bi put Turske. Bešiktaš je pokazao ozbiljno interesovfanje za Kiejzu juniora.

-U zadnjih nekoliko sati Bešiktaš se počeo raspitivati za Federika Kijezu. Za Juventus nije važno gde će završiti. On je na prodaju i za njegove usluge traže 30 miliona evra“, navodi talijanski insajder Mirko Di Natale.

Kijeza je igrač Juventusa postao 2020. godine. Stigao je iz Fiorentine u transferu vrednom 45 miliona evra, a za ‘Staru damu’ je upisao 131 nastup uz učinak od 32 gola i 23 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lo Selso doneo Betisu važnu pobedu (VIDEO)

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras na svom terenu u Sevilji Hetafe 2:1, u zaostalom meču trećeg kola španske Primere. Oba...

POVEZANE OBJAVE