SLOVENAC NA MARAKANI: Elšnik predstavljen, Zvezda je ako ne i najbolji tim u regionu

Fudbaleri Crvene zvezde su u prošlom kolu Superlige remizirali sa lučanskom Mladošću 2:2.

Zahvaljujući potezima Bruna Duartea. Crveno-bele očekuje prvo gostovanje u sezoni, ekipi Tekstilca.

Pre toga, kao novo pojačanje predstavljen je doskorašnji vezista ljubljanske Olimpije Timi Maks Elšnik. Koji je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Veoma sa srećan. Zaista sam zadovoljan što je sve nakon nekoliko dana završeno u Beogradu. Iza mene je dugo leto, nakon Evropskog prvenstva i sage oko transfera konačno je sve završeno i mogu da se priključim ekipi. Čuo sam dosta stvari o Crvenoj zvezdi i Delijama. Veoma sam srećan što sam ovde. Znam da je Zvezda osvajala prvenstvo prethodnih godina, kao i da je igrala u Ligi šampiona. Zvezda je jedan od najboljih timova, ako ne i najbolji u regionu. Veoma sam srećan što sam ovde. Navijači su najbolji, najglasniji i prave najbolju atmosferu. Radujem se danu kada ću kročiti na teren i osetiti sve to.Juče sam upoznao nove saigrače, neke znam i od ranije. Nekoliko igrača je igralo u slovenačkoj ligi, pa smo bili protivnici na terenu. Takođe znam Vujadina Savića – pomoćnog trenera, ranije smo bili saigrači. Imao sam poprilično potpune informacije, a video sam i poznata lica, verujem da neću imati problem da se prilagodim, rekao je on po dolasku.

Uz Elšnika stigao je nedavno Felisio Milson. Potpisani su Puma Rodrigez, Luka Ilić, Nemanja Stojić, Bruno Duarte, Marko Ilić; Seol Jong Vu, Eebenezer Anan, Lazar Jovanović i Dalsio. On je dakle 11 pojačanje crveno-belih ovog leta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Uplati karticom i uđi u trku za PS5!

Meridianbet nastavlja da oduševljava svoje igrače raznovrsnim bonusima i poklonima! Ovaj put, najsrećniji igrač će osvojiti fantastični PS5, a...

POVEZANE OBJAVE