PARISKA PUBLIKA PAMTI NJIHOV OKRŠAJ: Đoković prokomentarisao narednog rivala

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara pobedom nad Nemcem Dominikom Kepferom.

Nakon meča je u izjavi za RTS Đoković izneo svoje utiske.

Ovo je najteži dan kad su u pitanju uslovi. Neverovatna sparina, dosta je teško bilo za oba tenisera, ali u redu, za obojicu je isto. Mora čovek to da prihvati i da se prilagodi. Mnogi smo se znojili, evo već četvrtu majicu menjam. Drago mi je što sam u 12. gemu prvog seta, pri rezultatu 6:5 prelomio taj deo igre. Bio sam malo iznenađen njegovim dobrim izdanjem, agresivan je, loptica je više odskakala, brže se kretala kroz teren, a pošto ima dobar spin i servis sa dosta rotacija, bilo je nezgodno. Iako sam pre dva dana za rivala imao levorukog igrača u liku Nadala, bilo je i ovo izazovno, ali sam odgovorio na najbolji način, rekao je Đoković.

Naredni rival mu je Stefanos Cicipas, što je repriza finala sa istih terena, odnosno Rolan Garosa 2021.godine, kada je naš as pobedio nakon velikog preokreta.

Baš smo na terenima Rolan Garosa 2021. igrali finale. Izuzetno je kvalitetan tenisera, najbolje rezultate tokom karijere beležio je upravo na šljakastoj podlozi. Imao sam dosta uspeha protiv njega, ali sam neke mečeve i gubio. Odlikuje ga prodoran servis, snažan forhend, znam šta mogu da očekujem i biću spreman, istakao je Novak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON KRITIKE TRENERA: Velikan iz Premijer lige na zimu kreće po Vlahovića!

Mančester junajted ozbiljno je zainteresovan za srpskog napadača Dušana Vlahovića i sva je prilika da će u zimskom prelaznom...

POVEZANE OBJAVE