Vojvodina poražena od Ajaksa, ali je bila u igri do završnice (VIDEO)

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su poraženi sa 3-1 od slavnog Ajaksa, u revanšu odigranom na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli.

Prethodno je Ajaks slavio i u Amsterdamu minimalnim rezultatom 1-0, ali je ipak utisak da srpski tim ne može da bude nezadovoljan prikazanim.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, a Kopljanici su poveli u 53. minutu. Čuba Akpom se našao potpuno sam u šesnaestercu srpskog tima, a nakon odbrane Carevića, Šutalo se našao na pravom mestu i pogodio za 1-0.

Ipak, Novosađani ni tada nisu klonuli duhom, iako su imali već dva gola zaostatka, računajući i prvi duel.

U 59. minutu Seri je otvorio kontru za domaće, dugo vukao loptu i u pravom trenutku proigrao Nikolića na desnoj strani, koji je precizno gađao i poravnao na 1-1, međutim rezultat dvomeča je i dalje bio na strani holandskog velikana.

Sve je rešeno ipak u 85. minutu, kada je 18-godišnji Jorel Hato primio loptu na ivici šesnaesterca i pogodio za 2-1, gađajući veoma precizno pod rašlje.

Svaku dilemu otklonio je Bertran Traore u drugom minutu zaustavnog vremena, a ovog puta je Hato svom učinku pridodao i asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lo Selso doneo Betisu važnu pobedu (VIDEO)

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras na svom terenu u Sevilji Hetafe 2:1, u zaostalom meču trećeg kola španske Primere. Oba...

POVEZANE OBJAVE