Angelina Topić posle ulaska u finale: Lečenje počinje odmah, puklo je kao da se cepa lepljiva traka

Srpska atletičarka Angelina Topić je uspela da uđe u finale skoka u vis, iako je imala povredu skočnog zgloba.

Ona je ušla pošto je sa američkom koleginicom podelila 12. mesto.

U isto vreme sam skakala ja i devojka iz Amerike. Bilo je – ako ona skoči, ja ispadam, a ako ruši – ulazim ja. U principu, trebalo je ja da skočim pre nje. Dala sam 100 odsto sebe, ali nije bilo moguće. Najiskrenije se osećam užasno zbog ovoga, ali sam čekala da vidim da li će ona da preskoči, ili da sruši. Da vidim koja od nas dve ide. Sport je brutalan.

Do povrede je došlo na zagrevanju.

Probala sam da skočim, nešto se zbunila u zaletu… Nezgodno sam stala na sunđer i desno stopalo mi je otišlo u stranu. Čula sam kako nešto puca. U trenutku ništa nisam osetila, ali kako sam sišla, nisam mogla da hodam. Otišli smo odmah kod doktora da stavimo zavoj, stegli da ne osećam ništa. Uzela sam i neke lekove za bolove. Rekli su mi da probam.

Otac Dragutin ju je bodrio do kraja.

U prvi mah stvarno nisam verovala da mogu. Ni sad ne mogu da stanem na nogu. Dao mi je dosta motivacije. U neku ruku me i lagao da mogu da skočim i žmureći, sa dve noge, u pola noći. Stvarno na treninzima sa lakoćom prelazim ovo. Ali, sada mi je delovalo nemoguće da ću se naći u finalu u Parizu sa povredom.

Finale je više nego neizvesno, s obzirom da se Angelini čini da je u pitanju teža povreda.

Idemo da snimimo, da vidimo šta je. Ako nije ništa… A mislim da jeste, jer je puklo kao da se cepa lepljiva traka. Nadam se da nije neka tetiva. Ko zna. Lečenje počinje odmah. Imam samo dva dana. Ne znam koliko je moguće, ali probaćemo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE