ĐOKOVIĆ POSLE OBEZBEĐENE MEDALJE ZA SRBIJU: Ljudi, u finalu sam Olimpijade, dozvolite mi da slavim

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Olimpijskih igara pobedom na Lorencom Musetijem, i tako obezbedio medalju na najvećem sportskom takmičenju prvi put nakon 16 godina, kada je osvojio bronzu u Pekingu.

Nakon meča Đoković je bio vidno zadovoljan.

Teško je sada sabrati sve emocije. Peta Olimpijada, prvi put sam uspeo da prebrodim polufinale. Imao sam tri ili četiri polufinala koja sam igrao na svoje prve četiri Olimpijade. Neću da stajem ovde. Idem na zlato. Nisam se naravno zadovoljio ovim, ali moram da proslavim kako dolikuje plasman u finale. Obezbedio sam medalju za Srbiju. Uvek na sebe stavim najveći pritisak i očekivanja. Uz sve što sam do sada postigao je uvek nekako ostajalo to “nisi igrao finale Olimpijade, nisi Srbiji doneo zlato ili srebro”. Eto, nadam se da sam obradovao navijače u Srbiji i šire, i nadam se zlatu, rekao je Novak u izjavi za “RTS” nakon meča.

Sledi novo finale sa Karlosom Alkarazom, u borbi za zlatnu medalju, a Đoković je izneo očekivanja od tog susreta.

Nadam se najbolje moje izdanje do sada. Nisam izgubio set do sada, nije ni on. Znam šta predstavlja kao izazov, najteži meč do sada sigurno, ali ljudi – u finalu sam Olimpijade. Dozvolite mi da slavim, nije krio zadovoljstvo ostvarenim najbolji teniser u istoriji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE