Milojević izneo očekivanja od sutrašnje utakmice, govorio i o igračkom kadru

Fudbaleri Crvene zvezde sutra će gostovati Tekstilcu u Bačkoj Palanci, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

Svoja očekivanja od ovog duela izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Mislim da imaju veoma dobar kolektiv i da su zadržali energiju koju su imali prošle godine, sa kojom su i ušli u Superligu. To su pokazali i u prethodne dve utakmice, bez obzira na rezultat. Naročito u prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Ekipa su koja se bazira na kolektivu i to je njihova najveća snaga. Ove sezone ima dosta radova i mnogo ekipa ne igra na svojim terenima. U današnje vreme ne znam da li je to prednost ili ne. Ne verujem da će nam ta činjenica olakšati posao, smatra Milojević.

Osvrnuo se i na prethodnu utakmicu, u kojoj njegov klub nije uspeo da savlada lučansku Mladost.

Dosta stvari nam je pokazala ta utakmica. Uradili smo analizu i završili sa tim u utorak. Pričali smo i imaćemo dosta nekih stvari da ispravljamo i u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju. Dosta igrača je otišlo, neki od njih su u fazi rehabilitacije. Sa druge strane vratili su se i reprezentativci, a nisu u takmičarskoj formi. Rekao sam i tada što se tiče prvog poluvremena – to ne bi smelo više da nam se događa, rekao je trener Zvezde, koji je govorio i o zdravstvenom biltenu ekipe.

Videćemo, imamo određene probleme. Pokušavamo da ih rešimo i da igrače oporavimo što pre kako bi mogli da uđu u takmičarski ritam, izjavio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE