Kasno buđenje Srbije, Španija kao prvoplasirana ide dalje

Košarkašice Srbije porazžene su od Španije 62:70 u 3.kolu olimpijskog turnira. Posle ovog meča Španija nastavlja dalje kao prvoplasirana, dok Srbija prolazi dalje sa drugog mesta.

Od samog početka meča Srbija je vidljivo bila u grču. To se u startu nije osetilo jer je prednst Španije se kretala oko 5 poena viška. Izabranice Marine Maljković su promašile veliki broj zicera, a posle prve četvrtine rezultat je bio 13:16.

U drugih 10 minuta igra je išla sličnim tokom i rezultat se na isti način kretao, a osetniju prednost Španjolke su stekle u samom finišu pa su na veliki odmor otišle sa 9 poena viška.

U trećem periodu viđen je odlučujući trenutak kada na startu Španjolke prave seriju kojom se odvajaju na 20 poena razlike, i od tog trenutka utakmica je ušla u tok u kojem je bilo jasno da preokreta neće biti i da je samo pitanje konačnog rezultata.

Srbija se trgla i probudila u poslednjih nekoliko minuta meča, ali nije bilo vremena za nešto više od smanjenja razlike.

Na kraju 62:70.

Kod Srbije jedna dvocifrena je bila Anderson sa 18 poena i 7 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE