OI: Vaterpolisti ubedljivom pobedom protiv polufinaliste Svetskog prvenstva do četvrtfinala!

Srpski vaterpolisti savladali su domaćina Francusku, četvrtu reprezentaciju sa poslednjeg Svetskog prvenstva, veoma ubedljivo sa 15-8.

Na ovaj način naša reprezentacija obezbedila je prolaz u četvrtfinale najvećeg takmičenja, na kom brani zlatnu medalju.

Srbija je debitantskim golom Petra Jakšića, posle asistencije svog brata Nikole, sada već iskusnog reprezentativca, povela sa 6:2 i tu prednost sigurno održavala i dodatno uvećala do kraja.

Pripretio je domaćin na početku drugog poluvremena kada je smanjio na 8:6, ali je ubrzo usledio niz golova naših, koji su koristili sve kontre i igrače više i došli do prednosti od 7 golova razlike golom Radomira Drašovića, kada se više nije postavljalo pitanje pobednika.

U ponedeljak od 12 časova naše očekuje duel poslednjeg kola grupne faze protiv Mađara, u nekada najvećem derbiju ovog sporta, a ostaje da se vidi ko će nam biti protivnik u četvrtfinalu.

Golovi su bili odlično raspoređeni u našoj selekciji, a po dva puta su pogađali Dušan Mandić. Strahinja Rašović, Radomir Drašović i Nemanja Ubović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši napadač Zvezde odbio Bahara!

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Loi Dioni bio je, prema navodima tamošnjeg portala "Sport 5", u završnici prelaznog roka na...

POVEZANE OBJAVE