Simanić se oglasio: Osećam se zabaravljenim, želim da nastavim karijeru u Srbiji

Srpski košarkaš Boriša Simanić prošle godine na Svetskom prvenstvu doživeo je tešku povredu u meču protiv Južnog Sudana zbog koje je ostao bez bubrega.

Tada su doktori rekli da će Simanić moći da nastavi košarkašku karijeru posle duže pauze, i čini se da je došlo vreme za tako nešto.

On već neko vreme trenira, ali još uvek nema klub. Tim povodom se oglasio pismom u kojem je razočaran jer određena obećanja koja su mu data nisu ispunjena.

Siguran sam da ću biti spreman za nastavak karijere, ali još ne znam gde jer mnogo je teško naći klub koji će angažovati igrača s ovakvom povredom.Moja želja je da to bude negde u Srbiji iz razloga jer je tu doktor Gaga, u kog imam puno poverenje. Da bih to ostvario, potrebna mi je pomoć saveza i države da napravim adekvatan ugovor. Dosad sam imao neka obećanja, ali je ostalo samo na tome. Polako se osećam zaboravljenim, stoji u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE