POBEDA PARTIZANA: Crno-beli bolji od Železničara (VIDEO)

U okviru 3. kola Super Lige Srbije fudbaleri Partizana su na svom terenu savladali Železničar rezultatom 2:0.

Crno-beli su posle prvih 45 minuta meča protiv Železničara iz Pančeva vodili rezultatom 2:0, što se ispostvailo kao i konačan rezultat. Tim Aleksandra Stanojevića je od prvog minuta nametnuo svoj ritam, i njegov tim je brzo došao do prednosti. Partizan je do vođstva stigao u 13. minutu kada je Natho uputio sjajan centaršut iz kornera koji je u gol pretvorio kapiten Svetozar Marković. Nakon pogodtka gosti su imali dve prilike, ali svoje šanse nisu iskoristili Romanić i Knežević, jer je golman Partizana sjajno branio. Kazna za promaše gostiju stiže u 39. minutu igre, a prednost crno-belima donosi Đorđe Jovanović glavom nakon sjajnog centaršuta Antića.

Danas je svoj debi za Partizan upisao novajlija iz Perua Žoao Grimaldo, koji je odigrao poslednjih desetak minuta meča, a od 86. Železničar je ostao sa igračem manje posle direktnor crvenog kartona Romanića. Mogli su gosti do neizvesne završnice pošto je Arijaga napravio penal u 90. minutu, ali je sjajni Aleksandar Jovanović odbranio penal Grgiću.

Nakon ove pobede Partizan je prvi i ima devet bodova, dok je Železničar ostao sa četiri osvojena boda i zauzima osmu poziciju na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE