SRBI NA IGRAMA, 6. AVGUST: Kreće Ivana, košarkaši i odbojkašice imaju težak zadatak u četvrtfinalu!

Dosadašnjim učinkom na Olimpijskim igrama nikako ne možemo biti zadovoljni, s obzirom na to kolika su ulaganja. Za sada imamo samo dve medalje, doduše najsjajnije, koje su nam u miksu u gađanju vazdušnim pištoljem doneli Damir Mikec i Zorana Arunović, dok nas je juče obradovao Novak Đoković, koji je zaokružio svoju karijeru trijumfom na pariskoj šljaci, tako došavši do prvog turnira ove godine.

Mnogi su, međutim, razočarali. Debakl su doživeli basketaši, koji su bili prvi favoriti za zlato, kao i džudisti, pre svih Nemanja Majdov. Na sve to Angelina Topić nije imala sreće i dživela je prelom na zagrevanju, iako je čak i u takvom stanju uspela da se domogne finala, u kom nažalost nije mogla da učestvuje.

Ipak, imamo još aduta za odličja, što u individualnim, što u ekipnim sportovima gde su naši ostvarili plasman u nokaut fazu.

Već sutra imaćemo mnogo predstavnika u Parizu. U ekipnoj konkurenciji će plasman u polufinale tražiti košarkaši protiv Australije od 14.30, kao i odbojkašice u derbiju sa Italijom, koji će početi u 21 čas.

Kad je reč o individualnim sportovima, sutra takmičenje započinju Ivana Španović i Milica Gardašević u skoku udalj. Kvalifikacije u ovoj disciplini startuju od 11.15, s tim da je Milica u prvoj, a Ivana u drugoj grupi.

U rvanju nas sutra predstavlja Mihail Kadžaja u kategoriji do 97 kilograma grčko-rimskim stilom, a borbe počinju od 11.30.

Započinje i kajak, a sutra će nas predstavljati čak četiri čamca. Od 9.30 startuje muški četverac Anđelo Džombeta – Marko Novaković – Strahinja Dragosavljević – Vladimir Torubarov, dok će se od 10 sati u kavlifikacionoj trci takmičiti ženski četverac Anastazija Bajuk – Dunja Stanojev – Milica Novaković – Marija Dostanić.

U dvojcu na 500 metara imaćemo dva čamca, a ove trke započinju od 11.30. U jednom dvojcu su Marko Novaković i Marko Dragosavljević, a u drugom Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov.

Srećno!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE