“Šta možemo da očekujemo od njega? Ne puno”: Dvadeset godina kasnije… (VIDEO)

Novak Đoković je juče osvojio zlatnu olimpijsku medalju pobedom u finalu nad 16 godina mlađim Karlosom Alkarazom, što polako postaje moderan teniski klasik.

Na taj način je ostvavrio jedino što mu je nedostajalo i kompletirao zlatni slem, postavši ubedljivo najstariji osvajač Igara u tenisu, računajući i mušku i žensku konkurenciju.

Nole je već 2007. zauzeo treće mesto na ATP listi i postao gotovo neizostavni član velike teniske trojke uz Federera i Nadala. Ipak, bio je u njihovoj senci sve do 2011. godine, otkada je apslolutno obeležio svetski tenis sve do današnjih dana.

Na internetu je viralan postao video u kome pred Novakov meč američki komentatori govore o njegovim mogućnostima, bez velikog poverenja u njegov kvalitet.

Šta znamo o njemu i šta očekujemo od njega?, bilo je pitanje, a odgovor je uz omalovažavajući smeh glasio:

Ne puno.

Baš je gladan. Štaviše, kada ga gledate izgleda gladno bukvalno i figurativno, nastavili su da se šale komentatori.

Dvadeset godina kasnije, ovaj momak iz Srbije (tada još uvek SCG) apsolutno je najbolji u istoriji tenisa sa 24 gren slem titule, zlatnom i bronzanom olimpijskom medaljom, najvećim brojem masters titula, najdužim stažom na prvom mestu ATP liste i nebrojenim drugim rekordima…

Ko se zadnji smeje…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE