DVOMEČ: Delfini dobili rivala u polufinalu Igara!

Vaterpolisti Srbije plasirali su se danas u polufinale Olimpijskih igara, na kojima brane zlatnu medalju osvojenu pre tri godine.

Do borbe za medalje došli su pobedom protiv Grka, golom kaiptena Jakšića iz velike daljine u momentima kada smo za poslednji napad imali samo šest sekundi.

Sada su saznali i rivala u polufinalu. Neće imati šansu da se revanširaju Australijancima za poraz u grupi, pošto je selekcija SAD nakon penala savladala predstavnika Okeanije sa 11-10.

Tim koji predvodi bivši srpski selektor Dejan Udovičić bio je u zaostatku tokom najvećeg dela utakmice, ali je na kraju uspeo da slavi.

Ovo će biti repriza polufinala Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine, a nadamo se da će ishod biti drugačiji nego tada. Zanimljivo da je tada selektor Srbije bio upravo Dejan Udovičić.

Na ovaj način dolazimo u zanimljivu situaciju pošto će Srbija i Amerika igrati i u polufinalu u košarci, pa se dobija svojevrsni olimpijski dvomeč.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE