SELEKTOR NAKON PLASMANA U POLUFINALE: Imamo još dve utakmice, moramo obe da dobijemo!

Naši vaterpolisti su se nakon veoma neizvesne i uzbudljive utakmice plasirali u polufinale Olimpijskih igara pobedom nad Grčkom.

Svoje utiske nakon velike pobede izneo je selektor Uroš Stevanović.

Još jedan korak ka medalji, ništa ne znači. Važno je da smo pobedili. Mislim da smo nagrađeni za sav taj trud i rad kroz ova tri takmičenja, pa i ovo četvrto. Znali smo svi šta četvrtfinale donosi, kakvo je opterećenje. Imali smo i opterećenje ispadanja u četiri četvrtfinala od Tokija, i sve ono što je išlo uz to. Momci su zaslužili pobedu na ovakav način. Imamo još dve utakmice do sna, nadam se i do jave, zadovoljan je bio Stevanović.

Ovo je vatreno krštenje jedne nove generacije, koja ostaje u igri za odbranu zlata, u čijem osvajanju je učestvovala tek nekolicina igrača iz aktuelne ekipe.

Mi smo ekipa koja ima oscilacije, a one nisu samo do igre, nego i do glave. Momci su shvatili koliko vrede. Dobiće dozu samopouzdanja, biće im ovo podstrek za nastavak Olimpijskih igara. Jesmo imali velike oscilacije, imaćemo ih i u budućnosti. Rezultati prethodne generacije jesu vodilja, ali i veliko opterećenje za ove momke. Savladali su to i dobili nagradu. Sada ovo treba da zaboravimo, kao što smo za grupnu fazu i da se spremimo za narednog protivnika, ostaje na zemlji selektor Srbije.

Jedan od igrača sa velikim reprezentativnim iskustvom Dušan Mandić danas je demonstrirao svoj napadački arsenal u punoj snazi.

To vi komentarišite, ovo je ntimska pobeda. Ne samo Mandića i Filipovića na golu, i Jakšića koji je zaslužio gol za sve što je trpeo. Dobro ćemo se spremiti za polufinale, kao što smo i za ovu utakmicu. Nikoga ne priželjkujem, kao što nisam ni do sada. Imamo dve utakmice, moramo obe da dobijemo. Nemamo prava na grešku, poručuje selektor Delfina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE