Stanojević pred Lugano: Trener Partizana nema dilemu, cilj je jasan

Fudbaleri Partizana sutra od 20 časvima na svom terenu dočekuju ekipu Lugana u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Svoja očekivanja pred taj meč izneo je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Ulazimo u ovaj dvomeč sa željom da izborimo grupnu fazu. Znamo da se nismo pokazali u najboljem svetlu protiv Dinama, ali sada imamo priliku za popravni. Čeka nas težak meč protiv rivala koji kontroliše loptu, koji voli da drži posed, tako da moramo da nađemo način da ih sprečimo u tome, da budemo strpljivi i pametni, jasan je Stanojević.

O protivniku trener crno-belih kaže….

– Uigrani su, izuzetno pokretljivi, napadaju na različiite načine. Mislim da će biti više prostora za nas, da možemo d aih ugrozimo. Pokazali su i protiv Fenerbahčea da su kvalitetni. Ovo je Evropa, visok nivo takmičenja. Imaju i mana, znamo da su u dobroj formi, da im je i trener tu, ali na nama je da pronađemo rešenja za to.

O svojoj ekipi Stanojević je rekao….

-Imamo dobre igrače, ali nemamo dobar tim. Na meni kao treneru je da to popravim, Ako to ne uspem, onda mora da dođe do dodatne selekcije. Neki igrači se nisu dobro pokazali, neki jesu… Patimo dosta u nekim stvarima, ali pre svega, moramo da ojačamo kolektiv, da iz njega iskoči pojedinac, a ne obrnuto. Kad ćemo uspeti, ne znam, vremena nemamo, ali činimo sve što možemo. Najlakše je meni da presečem, da gledam sebe i kažem ovih deset igrača mi ne trebaju. Ne može tako, moram da mislim i na klub i na ekipu, da sagledam mnogo širu sliku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZALUD PODRŠKA LEGENDE PREMIJER LIGE: Jedinstvo poraženo od Radničkog na svom terenu (VIDEO)

Fudbaleri Jedinstva poraženi su na Ubu od niškog Radničkog sa 2-0 u 8. kolu Superlige Srbije. Tako je novi...

POVEZANE OBJAVE