Juventus u bombastičnom transferu dovodi hrvatskog reprezentativca? Poznato i obeštećenje

Hrvatski reprezentativac Josip Šutalo mogao bi senzacionalno napustiti Ajaks samo godinu dana nakon što ga je amsterdamski velikan kupio od Dinama za 20.5 miliona evra.

Ugledna Gazeta delo Sport otkriva da Juventus pregovara sa Ajaksom oko transfera 24-godišnjeg štopera te da su ‘Kopljanici’ torinskom klubu voljni prodati Šutala i to za znatno manje nego što su platili.

“Ajaks za Šutala traži 15 miliona evra, dok Hrvat insistira na plati od 2 miliona evra po sezoni. Juventusu su ovi uslovi prihvatljivi”, piše Gazeta.

Šutalo je prošlog leta došao u Ajaks. Tamo je tokom debitantske sezone igrao neubedljivo i bio pod žestokim kritikama navijača. Međutim, bio je standardan, a tako je nastavio i na početku ove sezone. Za Ajaks je upisao 35 nastupa i postigao dva gola.

“Šutalo još uvek nije igrač elitnog ranga, ali ima dobru perspektivu i bio bi tip igrača kakvog Mota želi”, zaključuje italijanski list.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA BRANI TITULU: Šampion ABA lige počeo pripreme za Dubai (VIDEO)

Crvena zvezda Meridianbet kao branilac titule, ovog vikenda započinje novu sezonu u regionalnom takmičenju. Crveno-beli nakon odrađenih priprema, u nedelju...

POVEZANE OBJAVE