MICIĆ PREZADOVOLJAN MEDALJOM: “Znači mi više od svega što sam postigao u karijeri!”

Košarkaši Srbije osvojili su bronzano odličje na Olimpijskim igrama u Parizu trijumfom protiv Nemačke.

Pre toga bili veoma blizu da u polufinalu izbace moćne Amerikance.

Ipak, naši igrači su srećni nakon medalje za našu zemlju. Vasilije Micić je sa 19 poena uz Nikolu Jokića bio jedan od junaka trijumfa.

Verujem da se sve dešava s razlogom, da se iz takve utakmice mnogo nauči, a lično verujem da nam je taj poraz dao dodatnu motivaciju za današnji meč i pomogao da se mentalno oporavimo. Meni ova bronza sija kao zlato, najiskrenije. Ja sam čovek koji ima problem sa ekspresijom emocija, ali verujte da mi ova medalja znači više od svega što sam postigao u karijeri. Najvažnija je medalja. Za moje lično dostignuće i doprinos odavno ne marim, srećan sam kad pomognem ekipi i to je to. Danas je bilo bolje, nekad je loše, ali nikad nije najvažnije kako sam ja odigrao. Svima su nam u glavi druge stvari kada igramo za Srbiju, rekao je on za RTS.

Za zlatnu medalju igraju večeras od 21:30 Francuska kao domaćin i SAD. Srbija do sada ima pet odličja. Dva zlata, jedno srebro i dve bronze, ali su medalju obezbedili i vaterpolisti koji igraju za zlato sutra od 14h sa Hrvatskom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE