Milojević govorio o pobedi, novajlijama i Olajinki

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Novi Pazar na Marakani, iako su utakmicu prelomili tek u drugom delu drugog poluvremena.

Svoje utiske je nakon utamice izneo trener Zvezde Vladan Milojević.

Ponovo smo imali dva različita poluvremena. Vršili smo neke korekcije i izmene, ali je drugo poluvreme prikazalo model igre kom težimo. Radimo neke stvari u hodu, i treba nam vreme, a nemamo ga. Moramo da analiziramo i podižemo nivo igre, izjavio je Milojević.

Debitantske golove su danas postigli Seol i Puma, dok su nizove pogodaka nastavili još dvojica novajlija – Duarte i Elšnik.

Drago mi je zbog debitantskih golova Seola i Pume, kao i zbog serije u kojoj je u Duarte. Dobri su igrači, ali smo dobili još jednog, a to je Olanjinka. Videli ste kako je svojim kvalitetom okrenuo igru u našu korist. Mnogo nam je značio prošle godine. Novi igrači se još uvek privikavaju na Marakanu, prvenstvo, ali moram da ih pohvalim da fantastično treniraju, smatra trener Zvezde.

Sledi duel sa Čukaričkim u četvrtak.

Nemamo puno vremena, a na Banovom Brdu je uvek teško igrati. Imali smo ranijih godina problema protiv njih, tako da moramo da se spremimo i psihički i fizički, izjavio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPECIJALNI GOSTI: Fudbaleri Zvezde imaće veliku podršku protiv Benfike

Fudbaleri Crvene zvezde imaće veliku podršku na premijeri Lige šampiona. Iz kluba je stigla potvrda da će na stadion u četvrtak...

POVEZANE OBJAVE