Stanojević pred IMT govorio o problemu važnog igrača

Fudbaleri Partizana gostuju sutra od 20 časova IMT-u, u utakmici koja će biti odigrana na novom stadionu u Zaječaru.

Pred ovaj duel trener Partizana Aleksandar Stanojević otkrio je da crno-beli imaju problem sa povredom najboljeg igrača Mateuša Saldanje.

Igramo u Zaječaru na jednom lepom stadionu, nadam se da će doći dosta publike. Kadrovska situacija je dobra, imamo malo problema sa Mateusom Saldanjom. Moramo nešto da promenimo, igramo na dva fronta, ne želimo da odlažemo utakmice. Očekujemo dobru utakmicu protiv nadahnute ekipe koja igra sa dosta intenziteta. Ima dosta naših igrača koji igraju tamo. Oseća posledice utakmice i jasno je da je rastrzan. Nije ni njemu lako, ali dobro se ponaša na treninzima, konstatovao je Stanojević.

Sutra će nasuprot njemu u protivničkoj ekipi biti i Nikola Terzić i Aleksandar Lutovac, koji su u prethodnom mandatu bili pod njegovom komandom u crno-belima.

Aleksandar Lutovac je uvek opasan, Nikola Terzić je bio kod mene. Desna strana je dosta pokretljiva. Tu je i Alen Stevanović koji je u zrelim godinama. Imaju dosta mladu ekipu, a istakao bih špica Miloša Jovića koji je 2005. godište. Trener je osvojio Omladinsku ligu, imaju produkt iz svoje škole, rekao je trener Partizana, koji je prokomentarisao i mali pomak u igri viđen protiv Lugana.

Rekao sam pomak, jer mi igramo kod kuće i nismo izašli u visok presing. U ovom trenutku ne možemo da igramo onako kako ja hoću. Kada igrate na svom stadionu morate da igrate otresitije i ofanzivnije. Očekujem da igramo kao u mom prošlom mandatu, kao protiv Sparte iz Praga. Napravili smo priču koju smo želeli. Protiv Napretka nismo bili na nivou, na Ubu i protiv Železničara smo bili bolji, smatra Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZALUD PODRŠKA LEGENDE PREMIJER LIGE: Jedinstvo poraženo od Radničkog na svom terenu (VIDEO)

Fudbaleri Jedinstva poraženi su na Ubu od niškog Radničkog sa 2-0 u 8. kolu Superlige Srbije. Tako je novi...

POVEZANE OBJAVE