U VELIKOM STILU DO MEDALJE: Poruka FIBA za Avramovića, Aleksa presrećan nakon meča (FOTO)

Košarkaši Srbije, doneli su još jedno odličje našoj zemlji na Olimpijskim igrama.

Osvojili su bronzu u reprizi finala SP prošle godine protiv Nemačke sa 93:83.

Svi igrači su srećni što su potvrdili i kroz izjave. FIBA je nakon meča u zanimljivom stilu čestitala Aleksi Avramoviću osvajanje bronze.

Hvala puno svima, medicinskom stafu, doktorima, na izuzetno pripremljenoj utakmici, kako su nas oporavili. Stvarno smo leteli danas na terenu, ne znam da li ste vi primetili. Imao sam taj osećaj da smo igrali fantastičnu utakmicu, svih 40 minuta pritiskali njihove najbolji igrače. Bilo je, naravno, propusta u odbrani, ali pobeda sa dvocifrenom razlikom. Lepa pobeda za kraj ove prelepe priče. Mogla je biti i zlatna medalja, ali za mene je i ova bronza takva. Mnogo sam srećan, sve vas volim, rekao je srpski košarkaš.

SAD i domaćin Francuska igraju od 21:30 za zlato. Srbija je osim košarke, osvojila dva zlata (streljaštvo i tenis), srebro Aleksandre Perišić, šansu za bronzu ima Hetik Cabolov u rvanju, dok vaterpolisti sutra igraju finale sa Hrvatskom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE