Bring the Rakija: Jedan od najboljih sportista sveta želi da slavi sa srpskim košarkašima (FOTO)

Srpska košarkaška reprezentacija juče je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama pobedom nad Nemačkom, a uveče se našla na postolju, gde su našim momcima uručena odličja.

Srpski košarkaši su potpuno ukrali šou na postolju, a sveopšte mišljenje je da je finale pre finala odigrano dva dana ranije, u njihovom duelu sa Amerikom.

Pored njih ove Igre je obeležio, ponovo, švedski skakač s motkom Armand Duplantis, koji je pomerio sopstveni svetski rekord.

On je putem Tvitera (sadašnje društvene mreže “X”) dobio zanimljiv poziv od korisnika ove mreže – da se pridruži slavlju srpskih košarkaša, uz šta je stajao video proslave na postolju.

Izgleda da je ovaj poziv oduševio jednog od najboljih sportista ikada, koji je pokazao da je upoznat sa srpskim brendovima.

Bring the rakija, napisao je Duplantis.

Ipak, možda je malo zakasnio na slavlje, pošto Nikola Jokić već uživa u svom Somboru, a izgleda da je, za razliku od Šveđanina, više “pivski” tip.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE