Selektor Hrvatske priznao inferiornost u finalu

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je treću uazstopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, pošto je u pariskom finalu dominantna bila protiv Hrvatske.

Selektor naših komšija Ivica Tucak priznaje da su naši danas bili bolji.

Čestitam zlato Srbiji koja je danas bila fantastičan tim i zasluženo pobedila. Nijednog trenutka nisu doveli u sumnju svoj trijumf i od srca im čestitam. Što se tiče nas, nismo bili pravi, nismo dobro igrali odbranu, mnogo smo curili i ostavljali im prostora. Iz takve odbrane se prelazilo i u napadačku glupost. Nismo imali energiju u napadu, a kada je nemaš to te baci neću da kažem u depresivno stanje, ali nemaš čvrstoću u igri, ističe Tucak, koji potencira i lošu odbranu svojih izabranika.

Primili smo četiri gola na isteku napadu, kvalitetom koji posedujemo, trebali smo da ih bolje pokrivamo, zatvorili smo Mandića, ali… Ne znam, teško mi je, mislim da smo napravili dobar skauting kao pred svaku utakmicu. Video sam u igračima želju, ali nije nam se otvorilo. Falile su nam dve-tri dobre odbrane. Čim smo onako na drugoj stativi primili gol za 2:1, to je bio loš znak. Pa onda kako smo Jakšića ostavili samog na tri metra. Tada smo krenuli da forsiramo šuteve, dodavali neke čudne pasove i sve u svemu činili nešto što nikada nismo. Ali, to je sve razlog loše odbrane, smatra selektor Hrvata.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE