Srpska hobotnica Filipović: Morao sam da im vratim za ono Svetsko prvenstvo!

Srpski vaterpolisti osvojili su treće uzastopno zlato na Olimpijskim igrama, iako je došlo do smene generacija, koja se prethodne tri godine odrazila na rezultate.

Ipak, nili su pravi kada je bilo najpotrebnije, a u odlučujućim utakmicama jednu od glavnih uloga odigrao je i naš čuvar mreže Radoslav Filipović.

Nisam svestan ničega, ne znam kako se osećam. Vama se čini da nije bilo neizvesnosti… U jednom napadu sve može da se okrene. Bili smo danas najbolji na svetu kao tim. Morao sam da im vratim za ono Svetsko prvenstvo u Dohi, ističe naš as, koji ilustruje veru koju su imali u sebe srpski Delfini.

Ušli smo rasterećeno u meč, opušteno, igrali finale za našu dušu. Svi smo znali, i mi igrači i stručni štab, da ne može niko da nas pobedi. Verovali smo od početka, ne samo od grupne faze. Bili smo sigurni u sebe, svi smo ušli u meč bez ikakvog pritiska. Od 2012. nismo izgubili nijedno finale, to sve govori, poručuje Filipović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE