ATAMAN PRISTAO: Panatinaikos vraća u Evropu nekada jednog od najvećih talenata?!

Košarkaši Panatinaikosa postali su šampioni Evrope nakon više od decenije, tako potpuno opravdavši velika ulaganja već prve sezone.

Kostur tima će ostati na okupu i naredne sezone, a u klub je stigao i jedan od najboljih plejmejkera u Evroligi Lorenco Braun, bivši košarkaš Crvene zvezde. Sa druge strane, u redove najvećeg rivala Olimpijakosa prešao je drugi biši bek Zvezde Luka Vildoza.

Sada je trener tima Ergin Ataman potvrdio da klub razmišlja o angažovanju Omara Jurtsevena, nekada jendog od najvećih talenata u Evropi, koji je prošlu sezonu proveo u Juti Džez.

Omar Jurtseven je na našem radaru. Ne možemo da dodamo običnog igrača. Malo sam zabrinut da će igrač kojeg ćemo dodati poremetiti balans tima. Zato što imamo sistem. Razmišljam da ne napravim ovaj transfer na početku sezone. Razmišljamo o ovom igraču već dva dana. Ponuđeno nam je. Omer je veoma dobar igrač i mislim da će se dobro snaći u Evropi, rekao je Ataman.

Jurtseven je svojevremeno kao 16-godišnjak debitovao kod Željka Obradovića za Fener u Evroligi, ali je potom napravio zaokret i odlučio se za odlazak u NCAA ligu, i počeo da gradi karijeru kroz koledž košarku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE