LŠ: PAOK u “zadnji čas” prokockao gol Živkovića, Tadić i Murinjo ni do plejofa! (VIDEO)

Navijači grčkog PAOK-a želeće što pre da zaborave ovo veče, pošto su nakon produžetaka eliminisani u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Malmea.

Pritom su sve do sedmog minuta zaustavnog vremena imali rezultat za prolaz, nakon gola Andrije Živkovića u nadoknadi prvog poluvremena, kada je pogodio za 3-2, nakon što je prva utakmcia završena nerešeno, rezultatom 2-2.

Prethodno je Sebastijan Nanasi doneo prednost gostima u 10. minutu, ali su Taison u 21. i Kulirakis u 43. minutu doneli preokret.

Ipak, to je bio samo početak niza golova. Već u poslednjem minutu regularnog dela prvog poluvremena Nanasi drugim golom ponovo donosi izjednačenje, ali onda na scenu stupa naš reprezentativac.

Ipak, Nils Zaterstrom je šokirao sve na stadionu u Solunu u samom finišu golom za izjednačenje, pa se ušlo u produžetak.

Odlučujući pogodak postigao je Anders Kristensen u 99. minutu.

U borbi za Ligu šampiona Malme će igrati protiv Sparte iz Praga.

Ovo veče će želeti da zaborave i Dušan Tadić i Žoze Murinjo, pošto je Fener eliminisan u Istanbulu od strane Lila.

Tako doskorašnji kapiten srpske reprezentacije, nekadašnji polufinalista sa Ajaksom, i bivši osvajač takmičenja sa Interom Žoze Murinjo, nisu uspeli da se ovog puta domognu ni plejofa.

Nakon što je Lil slavio u Francuskoj sa 2-1, takođe je doživeo šok pošto je Dijakite autogolom u zaustavnom vremenu doneo domaćinu novu šansu i produžetak.

Ipak, dosuđen je penal, sa kog je Džonatan Dejvid u 116. minutu odveo Lil do finalne borbe za ulazak u Ligu šampiona, u kojoj će se sastati sa praškom Slavijom, koja je izbacila belgijski Rojal Union.

Da rezultat bude teži po Fener, od 109. minuta igrali su sa igračem više zbog direktnog crvenog kartona koji je pokazan Mandiju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE