Bandović pred Maribor: Evo šta je izjavio trener Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Konferencije kao gosti od Maribora rezultatom 2:1.

Vreme je za revanš utakmicu, a svoja očekivanja pred taj meč izneo je trener Vojvodine Božidar Bandović.

-Značajna utakmica za nas. U prvom meču bili smo dobri u nekim segmentima, u pojedinim situacijama videli smo neke odluke koje su pod znakom pitanja. Moramo da budemo više koncentrisani i da ja kao trener mogu da uradim da pomognem igrače da pobedimo. Verujem u ove igrače i svoje saradnike, u to nema sumnje. Iako su rezultati izostali, igrali smo dobro, rekao je Bandović i dodao:

-Mi smo za sedam meseci uradili mnogo toga dobrog i to govorim zbog igrača, a ne zbog sebe. Ja ne želim da ostanem u nekom klubu, jer sam sa nekim dobar, već na osnovu svog rada, svoje ekipe i načina igre. Što se tiče vere i nade da prođemo u sledeći krug, mislim da su ovi momci našom energijom i igrom dali i navijačima veru da možemo da uradimo više. To je veliki izazov. Od januara igrači koji su došli, svi su pomogli i svi će da pomognu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lo Selso doneo Betisu važnu pobedu (VIDEO)

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras na svom terenu u Sevilji Hetafe 2:1, u zaostalom meču trećeg kola španske Primere. Oba...

POVEZANE OBJAVE