Crvena zvezda najavila gostovanje u Norveškoj pobedom nad Čukaričkim (VIDEO)

Fudbaleri crvene zvezde slavili su u prvom meču 5. kola Superlige pošto su u Pančevu savladali Čukarički 1:3.

Od početka meča Crvena zvezda je nametnula svoj ritam i potpuno su kontrolisali meč.

Kontinuirano su pritiskali gol “domaćina” i to je urodilo plodom posle 15 minuta. Puma Rodrigez je centrirao sa leve strane, a najbolje se u petercu snašao olajinka koji je glavom sproveo u mrežu.

Samo par minuta kasnije, opet je u centru pažnje bio Nigerijac samo što je sada posle solo akcije postigao sjajan gol šutem sa oko 20 metara za 0:2.

nastavila je Zvezda da kontroliše meč i imali su još nekoliko izglednih situacija za treći gol, dok Čukarički je preko Tuzfegdžića propustio dobru šansu da se vrati u život, ali je lopta otišla pored gola.

U drugom poluvremenu smo videli potpuno drugačiju sliku. Čukarički je krenuo daleko konkretnije i imali su dve izgledne prilike pre nego što su u 69. minutu došli do gola. Strelac je bio napadač Brđana Vinisjus Melo, koji je posle dobrog prodora šutirao po zemlji sa 16 metara i matirao ilića.

Crvena zvezda je u nastavak ušla sa idejom da spuštenim ritmom kontroliše rezultat, ali posle primljenog gola upalile su se crvene lampice i ponovo se promenio pristup. Gol je usledio ubrzo pošto je Hvang posle slobodnog udarca centrirao u kazneni prostor, a strelac je bio Sisoko koji je sproveo loptu u sopstvenu mrežu.

U nastavku smo videli još jedan gol, a strelac 4. gola za crveno-bele je bio Luka Ilić.

Na kraju 1:4, i crveno-beli su stigli do 13. boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Džons jasan: “Očekujem stalni rast sa ovom grupom momaka”

Centar Partizana Tajrik Džons izjavio je za Meridijan da je ekipa Partizana spremna za novu sezonu. Košarkaš crno-belih je oduševljen...

POVEZANE OBJAVE