PLJUŠTE KEŠ NAGRADE: Preuzmi deo fonda od čak POLA MILIONA DINARA!

Super zabava stiže uz Super Heli u Meridianu! Uživaj u avanturi, zgrabi keš nagrade i freebetove!

Da li ste spremni za idealnu dozu osveženja? Upravo to će vam priuštiti Meridian uz promociju KIŠE KEŠA! Pruža vam se prilika da preuzmete deo nagradnog fonda vrednog POLA MILIONA DINARA.

Od vas se traži da zaigrate popularnu igru Super Heli. Postavite svoje uloge na bar 20 DINARA po spinu i pogodite najveću kvotu. Ukoliko se nađete na vrhu liste nakon isteka promocije osvojićete 200.000 DINARA!

Keš nagrade će osvojiti 20 najboljih igrača, ali ni to nije sve. Svakodnevno će padati KIŠE FREEBETA 50 puta dnevno, svaki put za po 10 najbržih igrača. Klikom na taster sa “žutim poklonom” u okviru opcije “chat” preuzimate freebet.

Osvojeni freebet možete isplatiti kada kvota na zanimljivoj igri dostigne bar 1.95.

Akcija traje do 23. avgusta, pravo je vreme da se pridružite. Ne propustite savršeno osveženje, ekskluzivno u Meridianu.Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE – 6.000 FREEBET! Dobijate 3.000 besplatnih spinova i to bez uslova, kao i 3.000 dinara za sportsko klađenje!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE